Alt du trenger å vite om strømpriser

Når du ser etter ny strømleverandør er du nok opptatt av strømpriser, bør du vite at med frislippet av strømmarkedet har Norge blitt ledende i Europa når det kommer til strømpriser og leverandører. Det tilbys en rekke alternativer, og de mest anerkjente og etablerte firmaene tilbyr imponerende service, i tillegg til rimelige kraftpriser per kilowatt.

Når du handler med forsiktighet, bør du kunne finne en strømleverandør som tilbyr en rimelige strømpriser, i tillegg til praktiske elektroniske tjenester. To store elektrisitetsleverandører i Norge er Hafslund og Norgesenergi.

betaling

Hvordan vil du bli belastet?

Hvis du betaler fast sum per måned har du mest sannsynlig en fast pris avtale. Ifølge informasjon fra SSB,  er gjennomsnittlig kostnad for elektrisitet per kilowatt i 2017 34,3 øre per kilowatt. Strømleverandører kan belaste litt mer eller litt mindre. Dette gjennomsnittet er imidlertid sannsynligvis en ganske realistisk vurdering av hva du må betale når du bruker strøm. Statistikken er for mai 2017, og den vil bli oppdatert i september 2017.

For å få det beste tilbudet, anbefaler vi å sjekke ut noen flere selskaper og sammenligne kraftprisene. Også, hold øye med spesialtilbud og kampanjer. Noen selskaper gir gode fordeler som rimeligere strømpriser. For eksempel kan et selskap tilby første måned gratis til nye kunder eller noe i henhold til disse linjene. Hvis du ikke sammenligner, vil du aldri finne disse gode tilbudene. Tilbudene endrer seg nå og da, så ta deg tid til å sammenligne flere selskaper. Se hvilke som gjør mest for nye kunder! Vi vil anbefale sjekke strømpriser fra strømtest.no og strømkalkulatoren til forbrukeretaten.no.

 

Undersøk selskapet

Mange strømleverandører i Norge har byttet til papirløse systemer. Dette betyr at alle deres administrative tjenester leveres digitalt. De har omfavnet en digital forretningsmodell fordi digitale tjenester koster dem mindre. Når de betaler mindre for administrative oppgaver, er de i stand til å tilby billigere kraftpriser. Hvis du er komfortabel med elektroniske tjenester og papirløs fakturering, vil du sette pris på de ultramoderne tjenestene som de fleste strømleverandører tilbyr.

For eksempel bør du kunne bestille tjeneste på nettet, og du bør også kunne sjekke alle aspekter av kontoen din når du er blitt en kontoinnehaver. Du kan logge inn når som helst, uansett hvor du har tilgang til en internett, og deretter få tilgang til kontoinformasjon, fra nåværende bruksdata til betalingshistorikk og utover. Du vil også kunne få tilgang til kundeservice digitalt. Du bør også kunne nå ut via telefon eller e-post hvis du trenger kundesupport.

sammenlign strømpriser og levrandører

Hvordan sammenligne strømpriser effektivt

Du fortjener overkommelige kraftpriser, og sammenligning er den beste måten å finne den på. Strømtest har samle informasjon om retningslinjer, priser og strømpakker. Ulike alternativer bør være tilgjengelige for både private og bedrifts kunder. Når du har sjekket disse selskapene ut, må du passe på å se etter tilbakemeldinger fra kunder. Du bør kunne finne omtaler på nettet som hjelper deg med å finne ut hvilke kraftleverandører som tilbyr den mest imponerende kundeservice.

Hvorfor ikke starte jakten på gode strømpriser i dag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *